Conferința „A time for Change in Europe. A journey across Europe and the Caucasus with the message of Freedom and Sound Economy”

Institutul de Economie Mondială vă invită să participați la conferința internațională Free Market Road Show, intitulată „A Time for Change in Europe. A journey across Europe and the Caucasus with the message of Freedom and Sound Economy”.

Ediția din 2016 a Free Market Road Show va reuni oameni de afaceri cu renume, importanți oameni de știință, precum și studenți, lideri de opinie, experți politici, oficiali aleși, diplomați și alte părți interesate din toată Europa pentru a discuta despre actuala criză din zona euro și despre ce îsi doresc europenii, însă și pentru a examina „enigma” în care se află Uniunea Europeană și modalitățile de a transforma criza într-o oportunitate. În țările din Balcani atenția va fi concentrată, de asemenea, și asupra corupției și modului de contracarare a acestui fenomen, în timp ce în regiunile Caucaz, vor fi acoperite tensiunile regionale actuale, precum și modul în care libertatea economica, statul de drept și protecția drepturilor la proprietate oferă opțiuni pentru îmbunătățiri. Evenimentul este organizat de Centrul Economic Austriac (AEC), în colaborare cu peste 100 de think-tank-uri aflate la conducere și universități din Europa și Caucaz, precum și în asociere cu parteneri internaționali, cum ar fi Liberty Fund, Global Filantropica Trust, Studenții Europeni pentru Libertate, Institutul Ruefa și F.A. v. Hayek și va avea loc în peste 45 de capitale europene și din Caucaz – din Scandinavia până în Turcia și din Spania până în Ucraina. Institutul de Economie Mondială este partener local al evenimentului care va avea loc în București.

Data și loc de desfășurare: 11 aprile 2016, începând cu orele 14:00, în cadrul Universității Româno-Americană, din Bd-ul. Expoziției, nr. 1B, București.

 

Afis FMRS2016